Mijatović: Ne krenuše Dodik i ostale “patriote” na Kosovo neki dan, manite se mitova i preuzmite odgovornost za svoju BiH

Od vašeg ”srpstva” jedini je rezultat 500.000 Srba iz BiH koji su pobjegli po Evropi i svijetu, rekao je Mijatović

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a i kandidat za člana Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda, oglasio se na svojoj Facebook stranici povodom najnovijih dešavanja na Kosovu.

Mijatović je govorio o “reakcijama” srpskih političara iz BiH na događaje koji su se odvijali u proteklih nekoliko dana.

Ističe da niko od njih nije krenuo ni u Prizren ni na Jarinje, a česta im je fraza “Kosovo je Srbija”.

Objavu Vojina Mijatovića ovim putem prenosimo u cijelosti:

– Kosovo je Srbija, često izgovorena fraza iz usta velikih “patriota” na političkoj sceni BiH kod srpskih političara. I opet problemi na Kosovu i opet ušutiše patriote i ne krenuše u Prizren ni prošle godine ni prije neki dan, ni do godine. Ne vidjeh prije neki dan na Jarinju ni Dodika, ni Trivićku, ni Nešića, ni Šarovića, ni Cvijanovićku, ni Špirića, ni Stanivukovića……

Naravno sve te laži i šuplje patriotske fraze služe samo za dobijanje glasova i ništa drugo, i naravno najgore je tom narodu na Kosovu i srpskom i albanskom, ali ko šiša narod.

Manite se više Kosova i ostalih mitova, ne lažite više svoj narod, okrenite se svojoj zemlji i počnimo raditi, ode nam narod, ostaće pusta zemlja.

Bosna i Hercegovina je naša domovina i vrijeme je da Srbi preuzmu odgovornost za svoju zemlju dosta je više šupljih parola koje vam služe samo za nove mandate i nove milione u vama toliko mrskoj BiH.

Od vašeg ”srpstva” jedini je rezultat 500.000 Srba iz BiH koji su pobjegli po Evropi i svijetu, rekao je Mijatović.

Izvor: oslobodjenje.ba

Povezane vijesti

NAJNOVIJI ČLANCI