Foto: RAS Srbija

“Dakle, Draško jeste Dodikov, ali u tome ima podršku i jednog dijela vrha PDP-a. Zašto oni to rade, koja je pozadina, to neka oni odgovaraju”, napisala je Jelena Trivić na svom Facebook profilu i tako podgrijala sumnju koja već dugo cirkuliše u javnosti – da je gradonačelnik Banjaluke i njen partijski kolega Draško Stanivuković “Dodikov igrač”.

Trivićeva je napisala da činjenica da je Stanivuković ćutao o izbornim krađama jasna jer je “navijao i pomagao Dodiku u krađi, a dokaz za to je otvaranje vreća iz Banjaluke tokom kontrolnog brojanja”.

“Stvarnu razliku u Banjoj Luci u moju korist nikad nećemo znati, ali je krajnje drsko i bezobrazno da moj rezultat pripisuje sebi iako je sve učinio da ga umanji, kontrolišući preko svojih ljudi da sistem posmatrača bude jedno opšte rasulo. To mu je vrh PDP-a takođe dozvolio. Ja sam se časno borila protiv dvije kriminalizovane imperije, Dodik i Stanivuković, koje su se nakon objave prije skro godinu dana da ću ja biti kandidat za predsjednika brže-bolje udružile da me ruše. I morali su pokrasti izbore da bi me srušili. Godinu dana su zajednički udarali na mene, lažima, falsifikatima, podmetanjima, raznim begićima i nije im pošlo za rukom”, naglasila je Jelena Trivić.

O haosu u PDP-u Inforadar je pokušaio da sazna iz prve ruke, od predsjednika stranke Branislava Borenovića, međutim, dobili smo tek kratko “Bez komentara”.

Trivićeva je još napisala da je do sadac šutala kako ne bi bila optužena za razdor opozicije i umanjivanje šansi za pobjedu.

“Nisam sebi mogla dozvoliti da razočaram ljude koji su vjerovali da je naša zajednička borba protiv režima moguća. Ali ta famozna ‘simbioza’ traje već odavno. Ona nije počela mostom u Česmi, o tome ima mnoštvo dokaza. O tome da je pomagao režimu u mom rušenju postoje takođe dokazi ali nije potrebno da ih iznosim sve odjednom. Samo ću pomenuti kandidaturu njegovog, šta god da mu je, Ivana Begića što je imalo za cilj zbunjivanje javnosti i odvlačenje glasova. Taj dio oko njihovih relacija me zaista ne interesuje jer to nije moj domen razmišljanja”, napisala je Jelena Trivić i dodala:

“Dakle, Draško jeste Dodikov, ali u tome ima podršku i jednog dijela vrha PDP-a. Zašto oni to rade, koja je pozadina, to neka oni odgovaraju.”

“Sad se sve zna. Ne da je Dodikov, nego da su jedno, lice i naličje. Gramzivi, pohlepni, bahati, spremni na sve da bi se dokopali moći i novca. Nevjerovatno zvuči da neko bogat želi još, ali brojni primjeri iz upravljanja gradskom upravom to dokazuju”, naglasila je Trivićeva

Ona je saopštila i to da je Stanivuković svakog iz gradske uprave ili PDP-a ko joj je, kako kaže, “malo uljudnije rekao dobar dan” – maltretirao, mobingovao, šikanirao i sklanjao.

“O kome god da se radi. A radi se o većem broju ljudi. To je bolest i patološka mržnja prema meni”, zaključila je Jelena Trivić.

.

OSTAVITI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Unesite Vaše ime