Nema više uvreda: Šta danas Gorica Dodik misli o Drašku Stanivukoviću

Ne treba ići daleko u prošlost da bi se sjetili “obračuna” između gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića i “prve kćerke u Srba s ove strane Drine” Gorice Dodik.

Tako je cijelu porodica Dodik Stanivuković poredio sa mafijaškim klanovima, a mjesecima je najavljivao rušenje dijela lokala Agape, čije su suvlasnice Gorica Dodik i njena snaha, bratova supruga Ivana Dodik.

S druge strane, kćerka predsjednika RS-a je nerijetko za Stanivukovića govorila da je patološki lažov i upućivala mu brojne slične “epitete”.

Međutim, ljubav koja je zavladala između Stanivukovića i porodice Dodik svakodnevno dobija sve više dokaza. Tako je Stanivuković u posljednjoj objavi najavio šta će sve biti izgrađeno u naredna dva mjeseca, poput sportske dvorane, šetališta i slično. Umjesto “otrovnih strijela” kakve je ranije redovno slala, Gorica Dodik mu je uputila jednostavno poruku:

– Meni ovo izgleda baš dobro, objavila je Dodik, uz simbol palac okrenut prema gore.

 

Da li će ova silna novonastala ljubav rezultirati eventualnim Stanivukovićevim prelaskom u SNSD, ili će možda pokušati PDP prikloniti vladajućoj koaliciji u RS-u tek će se vidjeti.

Izvor: oslobodjenje.ba

Povezane vijesti

NAJNOVIJI ČLANCI