Policija me je obavijestila da posjeduje operativna saznanja da mi je ugrožena bezbjednost, a da je pozadina političke prirode. Zbog toga je, na osnovu bezbjednosnih provjera, odlučila da mi dodijeli policijsku zaštitu.

To za Srpskainfo kaže predsjednik DNS, Nenad Nešić, odgovarajući na pitanja da li je tačno da ga čuva MUP Republike Srpske i koji su razlozi za to.

– Imam razloga da sumnjam da su određeni politički krugovi kojima jako smeta ideja Trećeg puta u sinhronizovanoj akciji crtanja mete na meni i članovima moje porodice. Kao priprema već dva mjeseca sprovodi se moja svakodnevna kriminalizacija od strane jednog blogera i političkih struktura sa njim u vezi – tvrdi Nešić.

Prema njegovim riječima, ta kriminalizacija je započela paralelno sa isticanjem kandidature za člana Predsjedništva BiH iz RS i istraživanjima javnog mnjenja „koja potvrđuju ispravnost Trećeg puta DNS“.

– Zahvaljujem se MUP i policiji na profesionalnom djelovanju. Nemam nikakve pretenzije da sebe poredim sa predsjednikom Srbije, Aleksandrom Vučićem, ali svi smo svjedoci koliko je trajala kriminalizacija njega i njegove porodice monstruoznim lažima koje su plasirane od strane opozicije i njima bliskih medija. Ishod je poznat – oni koji su to radili su uhvaćeni u laži, a i novinari su priznali da on i članovi njegove porodice nikakve veze nemaju sa optužbama koje su plasirane. Sve je bilo isključivo u funkciji politike – zaključuje Nešić.

Izvor: srpskainfo.com

OSTAVITI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Unesite Vaše ime