“Porodica Schumachera ne govori istinu”: Prijatelj iznio frapantne podatke

Jedna od najbolje čuvanih tajni na svijetu je zdravstveno stanje legendarnog Mihaela Šumahera nakon kobnog pada na skijanju 2013. godine. Od tada se pojave samo povremeno neke izjave članova porodice ili prijatelja, ali kada je bivši agent čuvenog Nijemca odlučio da progovori dobro je zatresao čitavu planetu.

Šumaher je od 2013. godine potpuno napustio javni život, a niko sa sigurnošću ne zna u kakvom je stanju.

Videli su ga samo članovi porodice koji brinu o njemu i poneki najbliži prijatelji.

Navodno je u lošem stanju, ali su pronašli način kako da komuniciraju sa njim.

Vili Veber, bivši agent sedmostrukog prvaka Formule 1, optužio je porodicu da laže o njegovom trenutnom stanju. Smatra da su sakrili od javnosti mnoge pojedinosti poput one da je bio u indukovanoj komi šest mjeseci, a boli ga i što nije vidio svog klijenta i prijatelja.

Počeo je da sarađuje sa Nijemcem tokom 80-ih godina prošlog vijeka kada je Šumaher počeo da vozi u Formuli 3, a onda je krenuo njegov meteorski uspon.

“To je teško za mene… Pokušao sam stotinu puta da kontaktiram njegovu suprugu Korinu i nije se javila. Zvao sam čak i njegovog prijatelja Žana Toda i pitao ga da li mogu da odem u bolnicu i rekao mi je da čekam jer je rano. Sljedećeg dana kad sam nazvao, niko se nije javljao i još sam ljut zbog toga”, ispričao je Veber za “Gazetu delo Sport”.

Bile su ovo riječi o prvim danima nakon što je Šumaher doživio nesreću krajem 2013. godine, nastavio je u istom tonu.

“Pokušali su da me sklone iz toga govoreći da je rano, a sada je kasno. Prošlo je devet godina, možda bi trebalo da kažu šta je istina”, dodao je čuveni Nijemac koji je frapirao sve odnosom porodice prema njemu.

Želio je da sačuva privatnost porodice, ali više ne može da šuti.

“Od tada samo slušam njihove laži. Poslije skoro deset godina od ove strašne nesreće gotovo da nema zvaničnih izjava o njegovom stanju, dok povremeno njegovi bliski prijatelji objave po neku informaciju. Godinama poslije nesreće govorio sam sebi da ne mogu da promenim stvari, a bio mi je kao sin. I danas me boli kada to pričam”, ispričao je Veber.

Erika Riderer je prošle godine opisala stanje u kom se nalazi Šumaher kao “vegetativno”, pa je i pojasnila na šta tačno misli.

“Diše, srce mu kuca, ali… Da li postoji šansa da bude u istom stanju kao prije nesreće? Mislim da nema šanse da se to desi.”

Izvor: N1

Povezane vijesti

NAJNOVIJI ČLANCI