UKC RS se pohvalio “gostovanjem” Pinkove voditeljke Jovane Jeremić

Na svojoj službenoj stranici Univerzitetski klinički centar Republike Srpske danas se pohvalio “gostovanjem” voditeljke Pinka Jovane Jeremić.

Ova tragikomična objava dolazi u trenutku kada sposobni ljekari i medicinsko osoblje masovno napuštaju zdravstvene institucije Republike Srpske u potrazi za boljim uslovima rada, dok pacijenti ostaju prepušteni “stranačkim ljekarima”.

“Sve veći broj regionalnih sportskih, muzičkih i TV zvijezda dolazi na preglede u UKC Republike Srpske, a jedna od njih je i poznata voditeljka Jovana Jeremić. Tokom boravka u Banjaluci voditeljka je obavila pregled glasnih žica u Klinici za uho, grlo i nos UKC-a.

Tom prilikom izrazila je zadovoljstvo opremljenošću UKC-a kao i stručnošću kadra i zahvalila je načelniku Dmitru Travaru i generalnom direktoru UKC Republike Srpske prof.dr Vladi Đajiću i pružila mu podršku za sve što radi za pacijente Republike Srpske i regiona” navodi se u “pamfletu” UKC RS koji ovom objavom počinje se svrstavati u estradnu instituciju, čiji prvi čovjek Vlado Đajić svojim predizbornim nastupima opravdava taj epitet.

“Ovu vijest treba u udžbenike, pod primjerom ‘čega se pametan stidi, budala se ponosi'”.

“E ako vam je ona zvijezda….Jos pali ste na tako nisku granu da se hvalite kako je usla u ukc. Bolje da ste je hodnikom krisom izveli nego ovo uradili.”

“Reklamirate te spodobe, a ja sam jutros morala ići u laboratoriju u drugi grad, jer vi na Paprikovcu nemate reagens za pretragu koja je sasvim obična! Bolje da se pozabavite time!”

Ovo su neki od komentara ogorčenih građana kojima UKC RS sve više liči na reality show Pink TV, a ne na medicinsku ustanovu kojoj je zdravstvena skrb građana na prvom mjestu.

 

Povezane vijesti

NAJNOVIJI ČLANCI