NEĆETE NAS ZASTRAŠITI: Davor Dragičević pokazao novi video na kojem je David živ

Buka.com

Piše: Elvir Padalović

 

Na Trgu Krajine u Banjaluci održano je još jedno okupljanje Pravda za Davida

Davor Dragičević, otac pokojnog Davida obratio se prisutnim Banjalučanima

“Dragi moj sine dušo moja, dragi nas Davide dušo naša..23.5 .srijeda mirno i dostojanstveno tražimo samo istinu i pravdu..kad nam kažu istinu lako cemo doći do pravde” rekao je on

Ubice nalogodavci zlikovci nemaju ni vjeru ni naciju, poručio je on.

On je pozdravio goste iz Gradiške i Mostara..

“Danas je tačno 2 mjeseca od zadnjeg mučenja Davida, danas je tačno dva mjeseca od kad je David izdahnuo ..rekli su alkohol marihuana i lsd..”

Davor Dragičević je danas medijima pokazao novi video snimak, za koji je rekao da još ne može objaviti a da je to iz 18.3 kada je David zadnji put živ bar na telefonu… Davor je rekao kako video dokazuje kako njegov David nije bio drogiran i da potpuno normalno šeta.

Rekao je da će ovaj video objaviti kasnije na Grupu Pravda za Davida.

On je prokomentarisao ranije izjave u vezi sa snimkama na kojima se vidi David.

“David leti po Banjaluci od Ekvatora do optike Ray.Toliko laži i neistina je izrečeno..” kazao je on.

Davida Dragičevica Vam nikad neću oprostiti, našu djecu vam neću oprostiti. Vi ste sotone zlikovci i ubice, svakim danom tonete sve dublje i dublje..nema ni popravnog više…

On je poručio medijima da je dao dosta informacija dosad te da postoje nadležne institucije.

“Pokucajte da čujete šta oni saopštavaju..da čujemo i njih šta imaju da kažu… A mi ćemo doći i do drugog snimka” rekao je.

On je rekao da je sve više prijetnji koje stižu Grupi Pravda za Davida.

“Sve smo dokumentovali..svi, koji ste ih uputili, ste saučesnici u ubistvu Davida Dragičevića”

On se osvrnuo i na kritike kako “zauzimaju mjesto” maturantima.

“Naši maturanti treba da slave maturu i treba da bude muzika i dobro nam došli maturanti!” poručio je Davidov otac Davor.
Članica grupe Pravda za Davida Danijela Daca Radešić obratilia sa prisutnim sa saznanjem da je kao majka dobila uvid u prijetnje upućene njoj i njenom djetetu, rekavši da se ne boji i da je vrijeme crvenog kombija koji je plašio ljude po Banjaluci prošlo.

“Ako ste spali na to da prijetite samohranoj majci sa djetetom, onda ste stvarno gamad. Mi nemamo šta pričati sa neljudima i ta imena koja sam ja dobila, svi ćete imenom i prezimenom biti ozbiljno optuženi za ozbiljne prijetnje..Slike već postoje, ne morate se truditi da to brišete..” rekla je ona.

Povezane vijesti

NAJNOVIJI ČLANCI