DAVOR DRAGIČEVIĆ: Ne zanimaju me prijave, za mene institucije više ne postoje

Piše: A.ŠUŠNJAR

Banjalučka policija je protiv 23 osobe iz grupe “Pravda za Davida”, a koji su u noći između 19 i 20. septembra protestvovali ispred zgrade Policijske uprave Banjaluka, pokrenula zahtjev za prekršajni postupak.

Radenko Stakić, načelnik sektora policije PU Banjaluka, potvrdio je ovu informaciju medijima i dodao da se “nastavlja rad na identifikaciji drugih osoba koje su bile na protestima”.

Međutim, ove prekršajne prijave neće pokolebati grupu „Pravda za Davida“. Davor Dragičević, otac Davida Dragičevića, koji je prije više od pola godine ubijen pod misterioznim okolnostima, poručuje da ga prijave ne zanimaju i da za njega, od juče, institucije ne postoje.

„To me ne zanima. Za mene više ne postoje institucije. Sa jučerašnjim danom sve i jedna institucija je za nas prestala sa radom, zločinačka naravno. Potreban je potpuni restart ove države“, kazao je Dragičević. Dodao je da je sedmi dan konstantno na Trgu Davida Dragičevića i da ostaje do kraja.

„Već sedmi dan smo na jedinoj slobodnoj teritoriji u ovoj državi gdje nam ubice, sotone i zločinci ne mogu ništa i ostaćemo do kraja naše pobjede, u potrazi za istinom i pravdom. Petog oktobra je završni skup i poslije toga nikad neće biti održan skup, neće biti potrebe. Donijeću Davidove dunje na trg. Pozivam sve ljude da 5. 10. 2018. godine budu mirni i dostojanstveni. Osmog oktobra imamo metle za predsjednika RS, ubicu i zločinca. Biće pometen. Ovdje će granuti sunce neke nove države bez obzira ne vjeru i naciju“, poručio je Davor Dragičević.

Povezane vijesti

NAJNOVIJI ČLANCI