DAVOR DRAGIČEVIĆ: Ni nakon 148 dana niste me demantovali!

A.Šu.

Davor Dragičević danas je zajedno sa brojnim građanima ispred zgrade Okružnog tužilaštva Banjaluka pozvao glavnog tužioca Želimira Lepira da napokon kaže ko je ubio njegovog sina Davida Dragičevića.

Dragičević je poručio da ima 82 imena upetljana u ubistvo njegovog sina i da će 5. oktobra otkriti imena nalogodavaca, a prije toga i egzekutora.

„Ni nakon 148 dana niste me demantovali. Nečasni pripadnici MUP-a su ubili moje dijete. Ako lažem, što me ne hapsite u ovih 148 dana. Što me ne ubijete?  Sad predajem prijave. Ovo je zadnji put da se obraćam tužilaštvu“, kazao je Dragičević. Zajedno sa građanima Davor Dragičević je čekao ispred zgrade Okružnog tužilaštva Banjaluka da mu se obrate nadležni, što se nije desilo.

Podsjećamo, David Dragičević nestao je 18. marta a njegovo tijelo pronađeno je šest dana kasnije na ušću rijeke Crkvene u Vrbas. Pet mjeseci traje borba za istinu i pravdu zbog još uvijek nerazjašnjenog slučaja  smrti 21-godišnjeg mladića Davida Dragičevića. Direktor policije RS Darko Ćulum odbacio je danas kao dezinformacije optužbe Davora Dragičevića da su njegovog sina Davida oteli i ubili pripadnici MUP-a RS. 

Povezane vijesti

NAJNOVIJI ČLANCI