Danas nakon zaprimljene dojave o oštećenju vrata na kući u Sinju u ulici Stjepana Radića, dolaskom policijskih službenika vezano uz događaj, oko 12 sati muškarac se zatvorio u kuću, ne dopušta ulazak policijskih službenika i prijeti da će izazvati eksploziju, priopćila je policija.

Prema informacijama kojima raspolaže policija, muškarac je sam u stanu. Policijski službenici su osigurali mjesto događaja i pozvan je pregovarač, koji je stigao na mjesto događaja.

Policija je identificirala muškarca, radi se muškarcu koji inače živi u toj kući.

Kako piše Slobodna Dalmacija, muškarac koji se zabarikadirao u kući je oko 12:55 sati nazvao redakciju sinjskog HIT radija.

Dežurni tehničar ga je spojio s novinarkom Boženom Romac, a muškarac joj je rekao da ima tri boce plina i jednu bombu i da će sve dignuti u zrak.

“Kazao je da posjeduje tri boce pune propan-butan plina i jednu ručnu bombu te da će izazvati detonaciju i sve dignuti u zrak. Razlog tomu su, rekao je, neriješeni obiteljski imovinski odnosi. Ustvrdio je da su njegov brat i sestra prisvojili ostavštinu iza pokojnog oca na njegovu štetu”, ispričala je Romac za Slobodnu Dalmaciju.

 

OSTAVITI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Unesite Vaše ime