Jubilarno izdanje banjalučkog Freš Vejv festivala ugostiće neke od najcjenjenijih i nauticajnjih izvođača sa svjetske muzičke scene ikada, a imenima koja će od 11. do 13. avgusta nastupiti na fantastičnoj tvrđavi Kastel u Banjaluci ovog ljeta pridružuje se i Hot Since 82.

Jubilarni Freš Vejv okupiće od 11. do 13. avgusta na mističnoj i jedinstvenoj banjalučkoj tvrđavi Kastel neka od najtraženijih muzička imena među kojima su: Adam Bejer, Sama’ Abdulhadi, Tehnasia, Buč Kesidi, Senida, Kukus, Vojko V. Mladen Tomić, After Afer, Siniša JTamamović, Koeus, Vudi, Nebs Džek, a sada i Hot Sins 82!

Najavljen još 2020. godine kao jedan od hedlajnera Freš Vejv Festivala, zbog pandemije, a uslijed otkazivanja održavanja festivala te godine, Hot Sins 82 sa nestrpljenjem isčekuje nastup na najvećem muzičkom festivalu u BiH.

Dalei Padlei, takođe poznat kao Hot Since 82, britanski je DJ i producent, dobitnik DJ Awards, višestruko nominovan za različita priznanja u sferi elektronskog zvuka, obožavan je od najzahtjevnijih poklonika elektronske muzike.

Po prvi put stiže na najveću binu Freš Vejv Festivala ovog ljeta u subotu 13. avgusta, a ako je suditi po reputaciji koja ga prati publici će pružiti nezaboravno veče i još jedno nezaboravno izdanje festivala, vrijedno jubilarne proslave povodom desetog Freš Vejva.

Izvor: srpskainfo

OSTAVITI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Unesite Vaše ime