JUTROS U BANJALUCI: Uhapšen Davor Dragičević

Davor Dragičević uhapšen je jutros u Banjaluci nakon što je napustio svoju kuću na Pobrđu i krenuo ka Trgu: Za njim su pošla dva automobila sa policijom. Bilo je ukupno pet policajaca, od kojih tri u uniformi, a dva u civilu.

Bili su u dva automobila.

Dragičević je pokušao da izmakne hapšenju, ali mu to nije pošlo za rukom. Nije prižao nikakav otpor.

Davor Dragičević odbio je juče da primi poziv za saslušanje zbog “ugrožavanja sigurnosti ministra policije Dragana Lukača i Darka Ilića, visokoh funkcionera MUP RS”, koje on tereti da snose odgovornost za ubistvo njegovog sina Davida.

David Dragičević nestao je 18.03., a 24.03. ove godine, pronađeno je njegovo tijelo.

Od 26.03. traju protesti na Trgu Krajine, gdje se okuplja svako veče veliki broj građana, da bi dali podršku Davoru, kako bi istrajao na tome da sazna ko su ubice njegovog sina.

Hapšenje Davora Dragičevića bilo je na određen način najavljeno već 24.03. u Dnevniku javnog servisa, u tekstu “Prekršajne prijave Grupi “Pravda za Davida” nisu dovoljne.

Tokom noći taj tekst postavljen je na FB grupu “Pravda za Davida”, uz napomenu da bi mogao značiti najavu Davorovog hapšenja, što se i desilo.

Kada je uhapšen, sa Davorom je bila Suzana Radanović, majka ubijenog Davida.

Naručioci Ubistva i Ubice Davida Dragičevića još uvijek nisu uhapšeni.

Hapšenje Davora Dragičevića je obračun sa ovom porodicom, ali i svojevrstan znak da ubistvo njegovog sina neće biti riješeno.

Izvor: Slobodan Vasković/BN TV

 

Povezane vijesti

NAJNOVIJI ČLANCI