Ministar unutrašnjih poslova RS-a otkrio koliko će ešalona učestovati u defileu u Istočnom Sarajevu na obilježavanju neustavnog Dana RS

U narednih dan-dva biće organizovano i uvježbavanje sa predstavnicima civilnog sektora, koji će imati više od 2.000 učesnika, kazao je Karan

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Siniša Karan rekao je danas da su pripadnici ovog ministarstva i civilnog sektora potpuno spremni za svečani defile povodom neustavnog dana RS-a u Istočnom Sarajevu 9. januara.

– Veoma sam zadovoljan nakon prve generalne probe i smatram da su svi naši ešaloni, 13 ešalona svih jedinica policije i šest motorizovanih ešalona uvježbani i potpuno spremni za uspješan defile, rekao je Karan u Zalužanima kod Banjaluke.

On je dodao da će u narednih dan-dva biti organizovano i uvježbavanje sa predstavnicima civilnog sektora, koji će imati više od 2.000 učesnika, prenosi RTRS.

– Taj ešalon je spoj MUP-a i građana Republike Srpske. Na jedinstven način pokazuju snagu Republike Srpske i da su svi zaduženi za njen bezbjedan i prosperitetan život, kazao je Karan.

Izvor: Oslobođenje

Povezane vijesti

NAJNOVIJI ČLANCI