Emilio Baldo i Goran Milanović uhapšeni su danas zbog sumnje da su direktni izvršioci ubistva banjalučkog biznismena Slaviše Krunića, dok je za Benedijem Đukanovićem raspisana potjerica, saznaje Inforadar u MUP-u RS.

Svi privedeni odranije su “poznati” policiji, kao i ubijeni Željko Kovačević, jedan od četvorice napadača na Krunića. Svi su do sada više puta hapšeni, a neki i osuđivani zbog teških krivčnih djela.

Baldo je tokom dovođenja u sud 2006. godine uspio pobjeći iz policijske marice i dao se u bijeg. Sudski policajci su krenuli za njim, te je uhapšen kada ga je ranio jedan od sudskih policajaca.

Milanović je učestvovao u više pucnjava do sada, a Đukanović je poznat po pljačkama i razbojništvima. Obojici je zajednička bila strast prema drogama.

Kako smo ranije objavili, ubijeni napadač Željko Kovačević i njegovi saučesnici su najvjerovatnije danima pratili Slavišu Krunića, banjalučkog biznismena, jer su znali da će ovih dana boraviti u Glamočanima kod Laktaša. Krunić posljednjih dana živio na svom imanju sa porodicom, jer je renovirao stan u Banjaluci.

Foto: Slaviša Krunić, ubijeni biznismen i humanitarac

Ubijeni Krunić je bio jedan od najbogatijih Banjalučana i vlasnik najveće firme u BiH za obezbjeđenje objekata i lica Sektor Sekjuriti, te još nekoliko firmi. Također je poznat i kao biznismen koji nije bio blizak vladajućoj strukturi u RS, ali i po svom humanitarnom radu.

OSTAVITI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Unesite Vaše ime