U Banjaluci se sinoć desila pucnjava u kojoj je ranjena jedna muška osoba. Kako saznaje Srpskainfo, upucan je Dejan Kostić Dela, već godinama poznat policiji po teškim krivičnim djelima koji je do sada je više puta osuđivan na zatvorske kazne.

Lokalni mediji saznaju od očevidaca da se čulo pet do šest pucnjeva te da je nakon toga Dejan Kostić primljen na Urgentni centar Univerzitetsko kliničkog centra Republike Srpske.

Zdravstveno stanje ranjenog nije poznato.

Kostić je javnosti postao prepoznatljiv nakon što je objavljen užasni snimak na kojem muči konobara, a za šta je kasnije i osuđen zbog mučenja i ponižavanja. Bio je u zatvoru šest mjeseci gdje je također imao problema sa osobljem, odnosno sa kuharom. Nakon toga je disciplinovan i zabranjene su mu mnoge aktivnosti.

To mu nije bio prvi put u zatvoru, s obzirom na to da je 2011. godine osuđen na pet godina, zajedno sa Slavišom Ćulumom i Dejanom Čajićem, zbog pokušaja ubistva Jovana Jošila u aprilu 2010. godine.

Zatim je 2016. godine bio uhapšen zbog sumnje da je godinu ranije, zajedno sa još jednom osobom, opljačkao firmu “Hidroinženjering” i iz sefa ukrali oko 12.000 maraka.

U javnost je dospio i dva puta kada je izboden nožem u Banjaluci.

Ranjeni Kostić nije htio ostati u bolnici

Dejan Kostić Dela na lični zahtjev pušten je iz bolnice, potvrđeno je za Srpskainfo.

– Pacijent je primljen stabilnih vitalnih parametara sa prostrelnom ranom lijeve natkoljenice, hirurški zbrinut i predložena hospitalizacija radi daljeg praćenja, ali je na lični zahtjev pacijent napustio zdravstvenu ustanovu – pojasnili su u UKC Republike Srpske.

Izvor: srpskainfo.com

OSTAVITI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Unesite Vaše ime